Tuʻu fua faʻataʻitaʻiga

fu'a itulau oloa

O le siʻitia tele o tau o le malosi, o le tele o sauʻai pepa a Europa na faʻasalalau le siʻitia o tau ia Setema, faʻatasi ai ma le averesi o le 10%!

Talu mai le amataga o Aukuso, ua malamalama o le tele o pepa tetele i Europa ua masani ona faʻasalalau le faʻatupulaia o tau, ma o le tau o le tau e tusa ma le 10%.O lo'o manino le si'itia o tau.E le gata i lea, o le a'afiaga e ono fa'aauau pea i lenei tausaga.
Ua sii fa'atasi e kamupani tetele pepa tau.Sonoco, Sappi, lecta, tauave mamafa!

Kamupani pepa Europa Sonoco-Alcore o le a siitia le tau o le paipa & autu i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, Faʻateleina le 70 EUR / tone.
Ona o le faʻaauau pea o le tau o le tau i Europa, na faʻasalalau ai e le kamupani pepa a Europa Sonoco-Alcore ia Aokuso 30, 2022 o le a faʻateleina e le kamupani le tau o le tube & core i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika e 70 EUA / ton.Ona amata loa lea pe a uma le aso 1 o Setema, 2022.

Sonoco-Alcore o se faʻasalalauga faʻavaomalo o tagata faʻatau, fale gaosi oloa, tausiga faʻalesoifua maloloina ma faʻamaufaʻailoga puipuia na faʻavaeina i le 1899. Na latou fai mai e tatau ona latou siʻitia tau e faʻamautu ai le tuʻuina atu o oloa i le feagai ai ma le faʻatupulaia o tau i le maketi malosi a Europa.
I le faaopoopo atu ia Sonoco-Alcore, Sappi foi na faasilasilaina le siitaga o tau o le 18% mo ana Pepa Faʻapitoa atoa i Europa.Ma o tau fou o le a amata faamamaluina ia Setema 12. E ui lava na oʻo i se taamilosaga o siʻitaga o tau muamua, o le siʻitia o tau o pulupulu, malosi, vailaʻau ma felauaiga ua avea ma mafuaʻaga mo Sappi e toe fetuunai tau.O le Sappi o se tasi o kamupani ta'uta'ua i le lalolagi o lo'o tu'uina atu oloa gafataulimaina alava ma vaifofo.

E le gata i lea, na faalauiloa foi e le kamupani pepa lauiloa a Europa Lecta se siitaga faaopoopo e 8% i le 10% mo pepa pulupulu vaila'au fa'alua-lua (CWF) ma pepa pulupulu vaila'au e le'i ufiufia (UWF).Ma o le a amata faamamaluina ia Setema 1, 2022.
E mafai ona tatou vaʻaia o le faʻateleina o tau i le pisinisi pepa e aofia ai matāʻupu eseese e pei o pepa malo toe faʻaaogaina, pepa faʻapitoa, ma pulupulu vailaʻau.Ua fa'atupula'ia tau o meafaitino ma le malosi talu mai le amataga o le 2021 ma ua fa'amoemoe e fa'aauau i lenei tausaga.O le mea lea, o le tele o tagata Europa saua na faia siʻitaga tau i le vaitaimi lava e tasi, e faʻaaoga ai le tulaga o le faʻatupuina o tau e faʻafefe ai le faʻatupulaia o tau o mea mata, malosi, felauaiga ma isi tau.

talafou3


Taimi meli: Nov-16-2022