Tuʻu fua faʻataʻitaʻiga

fu'a itulau oloa

Na alu Paperjoy i Initonesia mo suʻesuʻega ma suʻesuʻega e faʻatalanoa ai le tamaoaiga ma fefaʻatauaiga

I le aso 18 o Ianuari, 2023 i le aoauli,le Paperjoy Company na asiasi atu i le Saina-Initonesia Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga Sone mo le asiasiga ma suʻesuʻega o se vaega o le Guangxi Economic and Trade Delegation.

Paperjoy走访中印尼经贸合作区

Faʻatasi ai ma sui mai le sone felagolagomai, na faʻalogologo le aumalaga i se faʻamatalaga auiliili o le sone felagolagomai i totonu o le ofisa o le sone felagolagomai ma faia se asiasiga i le fanua o le paka.

实地考察中国-印尼经贸合作区

I le taimi o se talanoaga na faia i totonu o le ofisa o le sone galulue faatasi, sa faafeiloaia ma faafetai atu le tagata nafa o le sone galulue faatasi ma faafetai atu i le tamaoaiga ma fefaatauaiga mo la latou asiasiga ona tuuina atu lea o se folasaga auiliili o le talafaasolopito o le atinae ma le fausiaina o atinae o le sone galulue faatasi.

中国-印尼经贸合作区介绍

Ina ua uma ona faalogo i le folasaga, na auai sui o le aumalaga ma sui o le sone felagolagomai i se talanoaga olaola.Na faaalia e itu uma e lua lo latou naunau e fausia se tulaga mo le galulue faatasi faava o malo ma faatino le galulue soosootauau i vaega e pei o fefaatauaiga i fafo, tupe teufaafaigaluega mai fafo, atinae o alamanuia, ma fefaatauai tagata faigaluega, tuufaatasia punaoa, optimize le faatulagaga o alamanuia, ma ausia manuia soofaatasi.

 

I le taimi o le asiasiga i Initonesia,o le Paperjoy Company na faʻatasi foi ma le Guangxi Economic and Trade Delegation e asiasi i le SAIC-GM-Wuling Automobile Indonesian Industrial Park mo asiasiga ma fefaʻasoaaʻi ma faʻatautaia talanoaga faauo.

走访五菱汽车印尼工业园

Na asia e le aumalaga le SAIC-GM-Wuling Automobile Industrial Park ma faalogologo i le folasaga mai le faatonu o le paka.

与五菱汽车印尼公司会谈

O le aumalaga na faia talanoaga ma fefaʻatauaʻiga ma taʻitaʻi o le SAIC-GM-Wuling Automobile Company Indonesian.


Taimi meli: Feb-10-2023